کدام بیماران بهبود یافته از کرونا باید به متخصصان تغذیه مراجعه کنند

[ad_1]

به گزارش شفاف، جلال‌الدین میرزای رزاز با بیان اینکه بیماران کرونایی بهبود یافته پس از درمان برای محاسبه توده بدنی به اپلیکیشن تاک مراجعه کنند، اظهار کرد:  به دلیل عدم آگاهی مراقبین بیمار در منزل، ممکن است این بیماران دچار سوء تغذیه باشند و این موضوع می‌تواند موجب تضعیف مجدد سیستم ایمنی بیمار شود.

وی با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه در بیمارانی که از ابتلا به بیماری کرونا بهبود یافته‌اند، گفت: ما بیماران بهبود یافته کرونایی را به 3 دسته تقسیم می‌کنیم که دسته اول بیمارانی در معرض سوء تغذیه هستند که نمایه توده بدنی آنها کمتر از 20 بوده و کمتر از 5 درصد کاهش وزن طی 3 تا 6 ماه داشته‌اند و آلبومین سرم آنها بالای 3.5  gldl است.

میرزای رزار تصریح کرد: گروه دوم بیماران مبتلا به سوء تغذیه متوسط که نمایه بدن آنها بین 20 – 18.5    بوده و طی 3 تا 6 ماه حدود بین 5 تا 10 درصد شاهد کاهش وزن بوده که آلبومین سرم آنها بین 3.5 -3 gldl  است که این دو گروه بیماران می توانند درمان خانگی را براساس دستور العمل دفتر بهبود تغذیه جامعه و یا مراجعه به اپلیکیشن تاک شروع کنند.

رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به اهمیت و نقش تغذیه در بیمارانی که پس از درمان مبتلا به سوء تغذیه شدید می‌شوند، گفت: گروه سوم که ما شاهد کاهش وزن بیش از 10 درصد آنها هستیم و نمایه توده بدنی آنان نیز کمتر از  18.5 بوده و آلبومین سرم نیز  gldl  3  است حتماً نیاز است که با مراجعه به مشاورین و متخصصین تغذیه روند درمان خود را پیگیری کنند.

وی در پایان با اشاره به ارزیابی سطح آلبومین خون که نقش موثری در بررسی وضعیت تغذیه‌ای فرد دارد تاکید کرد بیماران بهبود یافته که دچار سوء تغذیه هستند با مراجعه به مشاورین و متخصصین تغذیه نسبت به ارزیابی‌های بالینی و آزمایشگاهی خود اقدام کنند. همچنین از بیماران مبتلا به ویروس کرونا خواست حتماً در طول درمان و در دوران نقاهت به موضوع تغذیه اهتمام جدی داشته باشند.

انتهای پیام/

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه

اجاره اکسیژن ساز در سراسر ایران + قیمت و آموزش رایگان

به عنوان مثال میزان حجم اکسیژن تولیدی در محدوده بین ۰.۵ تا ۵ لیتر در دقیقه است که طراحان این اجازه را به کاربر داده اند که مقدار آن را به طور دقیق مشخص کنند. 4- اکسیژن با خلوص90-95% توسط ماسک یا نازل به بیمار انتقال داده می­شود. اغلب اکسیژن سازهای خانگی، از نوع ثابت […]

گیربکس داغ!!!!

گیربکس داغ!!!! بالارفتن حرارت گیربکس و روغن موجود در آن در مراحل اولیه مشکلی ایجاد نمی‌کند اما پس از چند ساعت که گیربکس به کار خود ادامه می‌دهد، دما روغن  تا حد قابل توجه افزایش می‌یابد. این گرمای زیاد  باعث فشارآمدن بر سوپاپ‌های کنترل فشار می‌شود. در مجموع افزایش دما باعث ایجاد اختلال در کار […]