چگونه برای برنامه ریزی یک منو رستوران – نکات و ایده های

[ad_1]

یکی منطقه ای که نیازهای خود توجه متمرکز هنگامی که شما در حال شروع در کسب و کار رستوران است منوی برنامه ریزی. بسیاری از اپراتورهای جدید به سادگی هیچ ایده چگونه برای برنامه ریزی یک منو رستوران که caters به آنچه که بازار هدف خود را دنبال و به عنوان عملی در شرایط آماده سازی است.

در این مقاله ما نگاهی دقیق تر منوی رستوران برنامه ریزی و ده از نقاط است که شما باید به در نظر گرفتن به عنوان شما شروع به جمع آوری مطالب لازم.

رستوران مفهوم

اولا, شما باید به فکر می کنم در مورد رستوران خود مفهوم و نوع مشتریان است که شما امیدوار به جذب. این چیزها تحت تاثیر قرار خواهد شد خود را به محل رستوران محل و موضوع در میان عوامل دیگر. مفهوم کلی خود را تحت تاثیر قرار خواهد سبک و کیفیت و اندازه بخش از آشپزی است که شما خواهد شد از ویژگی های خود را در رستوران منوها.

انواع مختلف رستوران منوها

ترین رستوران منوها هستند استاتیک است که در آنها ثابت برای زمان طولانی دوره هستند و به راحتی قادر به تغییر است. جایگزین این است که به ارائه یک منو است که به طور مداوم در حال تغییر است. دومی برای رستوران ها که با استفاده از مواد تشکیل دهنده فصلی است که نوسان در قیمت مانند غذاهای دریایی. ‘سوپ روز دیگری است مشترک منو تنوع است که ممکن است تغییر به عنوان اغلب به عنوان روزانه. با این حال این باعث می شود آن را دشوار است اگر جدید منوها نیاز به چاپ غالبا. گزینه های منوها متفاوت است که اغلب شامل نوشتن منو شما بر روی یک هیئت مدیره گچ و یا چاپ خارج درج خاص با فوق العاده روزانه.

A la carte restaurant منوها نیاز مشتریان برای انتخاب آیتم های منو به صورت جداگانه و همه چیز در قیمت است به طور جداگانه. از سوی دیگر جایزه Fixe منوها ارائه دوره های مختلف موجود در یک مجموعه غذایی برای یک قیمت ثابت. پس از آن وجود دارد سبک بوفه ناهار خوری که معمولا نیاز به کمی در راه از منوها در همه بلکه فقط توصیف و در ظروف در نقطه ای که در آن مشتریان خود خدمت می کنند.

منو اندازه

یک چیز به یاد داشته باشید زمانی که کنار هم قرار دادن یک منو است که برای ارائه به اندازه کافی از انواع به شام یک انتخاب بزرگ در حالی که همچنین نگه داشتن آن منطقی ساده است به طوری که آنها نمی تواند ضعف است. یک منوی ساده را نیز به احتمال زیاد کاهش تعداد اشتباهات در حالی که سفارشات گرفته شده و به کارکنان کمتر سردرد به خاطر سپردن جزئیات در هر ظرف. یک منو با یک محدوده کوچکتر از عرضه نیز آن را آسان تر برای شما برای مدیریت موجودی خود را و به کاهش زباله های مواد غذایی.

مشورت یک آشپز

در پایان پایین تر از رستوران طیف شما در واقع می توانید انجام دهید منوی رستوران خود را برنامه ریزی و سپس به استخدام کارکنان آشپزخانه است که قادر به ساخت ظروف که شما باید در ذهن داشته باشند. اما اگر شما خواهد شد استخدام آشپز و سپس شما نیاز به مشورت با او و یا او را در سبک آشپزی که او متخصص در. یک آشپز بدون شک قادر به ارائه ارزشمند راهنمایی و مشاوره در منوی خود را پس از آن است که به خوبی به ارزش مشاوره یکی اگر ممکن است.

تست و افزایش سرعت

قبل از اینکه شما بروید و شامل یک ظرف در منو شما مهم است که به تصمیم می گیرید که دقیقا چگونه ظرف ساخته خواهد شد و ارائه شده است. آن را نه تنها برای دیدار با سلیقه شخصی شما اما باید همچنین دیدار با سلیقه عموم مردم است. قبل از اینکه شما راه اندازی یک آیتم منو جدید این مهم را به انجام برخی از تست. برخی از نظرات از آشپز یا آشپز و به دنبال تغییرات جزئی است که می تواند ساخته شده به منظور بهبود یک ظرف و حتی بیشتر.

فضای آشپزخانه و تجهیزات

منو شما امکانات ممکن است محدود به اندازه فضای آشپزخانه است که شما باید در دسترس و یا تجهیزات است که نیاز به برخی از آیتم های منو. انجام یک ارزیابی از تجهیزات است که شما باید و تجهیزات است که شما آماده برای خرید در همان زمان به عنوان شما در حال برنامه ریزی منوی خود را.

چیزی برای همه

سعی کنید برای تهیه طیف گسترده ای از سلیقه ها و نیازهای غذایی اگر ممکن است. شما ممکن است یک منوی جداگانه بخش برای کودکان یا منو شما ممکن است شامل گزینه های برای گیاه خواران. آلرژی یک نگرانی برای بسیاری از افراد این روزها بنابراین شما باید منو های اضافی اشاره می کند که کارکنان می توانند با مراجعه به. اگر از آنها خواسته توسط diners اگر برخی از غذاهای حاوی بادام زمینی و تخم مرغ و یا دیگر مواد تشکیل دهنده رایج است که مردم حساسیت دارند و سپس آنها باید قادر به ارائه اطلاعات دقیق. شامل به عنوان بسیاری اطلاعات مهم در مورد این مواد در یک منو به عنوان امکان پذیر است.

اجازه دهید مشتریان شخصی یک ظرف

یکی از ایده های خوب است که اجازه می دهد تا مشتریان خود را به برخی از ورودی به ظرف است که آنها می خواهند به منظور. در سطح پایه آنها فقط می تواند انتخاب بین سیب زمینی سرخ کرده یا سیب زمینی پخته. آن را یک گام بیشتر آنها را می توان در انتخاب سس, سس سالاد, انواع پنیر و یا شدت از ادویه جات ترشی جات مانند فلفل قرمز که ممکن است اضافه شده به غذا.

روند محبوب

روند در مواد غذایی می تواند تغییر سریعتر از اکثر مردم فکر می کنم شما ممکن است بخواهید به دنبال این غذا روند و ایجاد تغییرات در منوی خود را بر این اساس به نگه دارید تا با بار. اعضای عمومی تحصیل کرده اند در مورد آشپزی توسط سرآشپزها مشهور در تلویزیون و یا ممکن است پس از آخرین غذایی شوق که برای گرفتن توجه در رسانه ها مانند رژیم غذایی کم کربوهیدرات.

بیش از یک منو ؟

بیشتر رستوران مجلل و معمولا نیاز به بیش از یک منو. جداگانه منوی نوشیدنی و شراب لیست مشترک است اما دیگر دوره های چنین به عنوان دسر نیز می تواند خود به خود منو. شما همچنین ممکن است نیاز به منوها برای زمان های مختلف روز مانند زمان صبحانه.

اگر شما می خواهید برای باز کردن یک رستوران و موفقیت آن ضروری است که شما می دانید که چگونه برای برنامه ریزی یک منو رستوران, چگونه برای تنظیم منو و قیمت ها و نحوه طراحی یک منو در یک راه است که حداکثر فروش و شام را تجربه می کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه

بررسی خرید وی پی ان و چگونگی عملکرد آن ها

قصد داریم موضوع وی پی ان و هر آنچه که در ارتباط با آن وجود دارد را مورد بررسی قرار دهیم، پس با ما همراه باشید و پاسخ تمام سوالات  خود را در این باره دریافت کنید. VPN و فیلتر شکن ها از جمله مواردی هستند که تقریبا توسط تمامی افراد برای استفاده کردن از محیط اینترنت مورد […]

CTR چیست؟ و تاثیر آن در سئو | نرخ کلیک

نرخ کلیک (CTR) نسبت کاربرانی است که روی پیوند پیوند کلیک می کنند به تعداد کاربرانی که پیوند را مشاهده می کنند. این شاخص کلیدی اثربخشی در بازاریابی دیجیتال در ارزیابی تبلیغات پولی ، بهینه سازی موتور جستجو ، کمپین های ایمیل ، عناصر خاص CTA (عنصر دعوت کننده) یک وب سایت و سایر مبارزات […]