مفید رستوران آمار و یک راهنمای به داخل سالن/فضای باز مبلمان

[ad_1]

نقش زمان در رستوران:

یک رستوران نیاز به خدمات به مشتریان خوب و یا آنها پیدا کردن خود را با جداول خالی!

به عنوان یک صاحب رستوران یا مدیر این مهم است که کارکنان به طور کامل آموزش دیده را به مطمئن شوید که زمان هماهنگ شده است. مهمانان باید قادر به لذت بردن از هر ظرف (که امیدوارم آنها را سفارش پیش غذا, غذای اصلی, دسر و پس از صرف شام کوکتل یا قهوه) بدون احساس عجله و یا نادیده گرفته شود.

در حالی که زمان نقش بزرگی در طول کل غذا را اغلب قبل از شروع مهمانان هستند حتی نشسته است. می توان آن را سخت به بخشش یک رستوران عدم به افتخار زمان رزرو بنابراین اگر اتاق ناهارخوری است بسته بندی شده و وعده داده شده در جدول در دسترس نیست سعی کنید درمان مهمانان به یک نوشیدنی رایگان در حالی که آنها صبر کنید.

هنگامی که مهمانان نشسته و غذا بوده است در خدمت زمان پاکسازی جدول نیز باید در نظر گرفته شود. مهمانان باید به انجمن خوش آمدید معطل اما نباید مجبور به صبر کنید. این بررسی باید بر روی میز قرار داده و با اطمینان که هیچ عجله وجود دارد و آنها می توانند اقامت را به عنوان طولانی به عنوان آنها می خواهم. پس از یک شب طولانی و آنها به سادگی ممکن است آماده برای رفتن است اما اگر آنها به جای حق آنها ممکن است هرگز می خواهید به ترک!

برداشت اول می تواند به این معنی است که مهمانان بازگشت – و امیدوارم تبدیل به طور منظم. از سوی دیگر ضعیف هماهنگ شب می تواند در نتیجه که مهمانان هرگز به آینده!

رستوران آمار:

  • هدف اصلی از مدیریت یک رستوران و درآمد این است که رسیدگی به تسهیلات ظرفیت و تقاضای مشتری در یک راه است که حداکثر سود/درآمد برای رستوران.

  • یک رستوران باید راحت و صندلی کافی برای اطمینان از یک تجربه مثبت برای همه مشتریان.

  • مطالعات نشان داده اند که مشتریان را به صرف زمان بیشتر در این رستوران که نشسته در یک غرفه نسبت به حال نشسته در یک جدول.

  • مشتریان که نشستن در غرفه که به دور از پنجره خواهد شد صرف زمان و حتی بیشتر. مطالعات نشان می دهد نور طبیعی تر مردم در معرض کمتر وقت آنها را صرف غذا خوردن.

  • افرادی که نشستن در یک غرفه صرف خواهد شد به طور متوسط $56.67. افرادی که نشستن در ایستاده رایگان جداول صرف خواهد شد به طور متوسط $38.92. این به این معنی غرفه صندلی خالص خواهد شد به طور متوسط $17.75 بیشتر به ازای هر نفر! این است که به طور متوسط 31 درصد درآمد بیشتر از غرفه صندلی نسبت به ایستاده رایگان جداول.

  • بر خلاف باور عمومی تنها 26.16% از رستوران های مستقل موفق در طول سال اول بهره برداری (باور است که این آمار بسیار بالاتر است).

  • مشتریان که حمل یک تعقیب و گریز آزادی® کارت اعتباری سفر کرده اند رستوران ها اغلب در دو سال گذشته از آنها پس از رکود اقتصادی آغاز شد.

خط پایین… مطالعات نشان می دهد که صندلی و قرار دادن تاثیر بسیار زیادی در مشتریان تصمیم گیری که در آن آنها خواهد خورد… و چقدر پول آنها صرف خواهد شد! این عوامل حتی مهم تر از کیفیت واقعی مواد غذایی!

پاپ صندلی:

جدید شوق ظاهر در سان فرانسیسکو, شهر نیویورک و به تازگی در وست پورت. صندلی در فضای باز برای eateries در شلوغ خیابان های باریک شده است و موانع برای صاحبان رستوران ها برای سال های بسیاری تا به حال است. راه حل است ؟ تبدیل فضاهای پارکینگ به خیابان پاسیو یا “پاپ” صندلی برای عموم با میز و صندلی. با توجه به مقاله ای در غرب نمایش اخبار نوشته شده توسط بنی Benepe, “پاپ آپ تبدیل به یک واحه جذب کارگران و ساکنان به طور یکسان.” از ماه می تا اواسط اکتبر شام و پیاده می توانید استراحت و لذت بردن از زندگی در خارج از منزل. در طول ماه های سرد سال صندلی های ذخیره شده و دوباره بازسازی شده است به موجود فضاهای پارکینگ.

یک زن و شوهر از سال پیش در وست پورت, ده فضاهای پارکینگ بودند که تبدیل به صندلی در فضای باز. در شهر نیویورک وزارت حمل و نقل (نقطه) مورد تایید برنامه های کاربردی برای دوازده از این pop-up cafès. این cafès نشستن بر روی سیستم عامل ایجاد یک سطح سطح بین پیاده رو و صندلی های غذاخوری نقص در دسترس است. تعداد فضاهای پارکینگ با توجه به cafès و رستوران ها بستگی به اندازه از مرکز. دو رستوران در شهر نیویورک همکاری و با هم آنها را یک شش (6) پا گسترده ای توسط یک صد و بیست و پنج (125) پا بلند پلت فرم. هر دو رستوران شد مسئول هزینه های ساخت و ساز و پس از ایجاد اضافی ناهار خوری در فضا آنها را متوجه بیست درصد افزایش فروش خود را. از آنجا که هیچ صبر خدمات مجاز است صندلی باز است برای استفاده و بدون هر گونه تعهد به خرید هر چیزی از استقرار.

برای حفظ ایمنی در دستورالعمل های تعیین شده توسط نقطه متحرک پلت فرم مطرح شد به سطح خیابان و یک مانع جدا شام و رانندگان. رستوران ها استفاده می شود بتن کشاورزان; با این حال آنها می تواند همچنین نصب موانع امنیتی (بلردس) یا پاسیو شمشیربازی. مبلمان استفاده می شود به ساز و برگ گسترش مناطق صندلی آورده است داخل هر شب و باید برای زمستان ذخیره شده. تاشو, میز و صندلی تاشو استفاده می شود به ساز و برگ گسترش صندلی آنها به عنوان صرفه جویی در فضا و وزن سبک برای ساخت سریع و آسان حمل و نقل و ذخیره سازی.

امنیت یک نگرانی عمده در میان شام تا pop-up cafès به طور کلی تنها واقع در حرکت آهسته یکی از راه های خیابان. هر نرم افزار برای پاپ صندلی است که بررسی بر اساس مورد به مورد به مطمئن شوید که مسیرهای اضطراری و یا نقاط دسترسی هستند و نه مانع. بسیاری از موسسات در حال حفاظت از مشتریان خود با سیمان کشاورزان پر از گل های رنگارنگ و یا براق گارد نرده بنابراین شام می توانید استفاده کنید و لذت ببرید صندلی اضافی و بدون نگرانی.

عناصر مناسب خدمات رستوران:

  • سریع و مناسب پستال در درب – آن را به عهده میزبان به مهمانان خوش آمد می گوید زمانی که لازم است. وقتی که میزبان است و دور از درب دیگر باید متوقف به اجازه جدید مهمانان می دانم کسی خواهد بود و حق با آنها است.
  • نگهداری شده و تمیز در محیط کار – تمیز نگهداری شده در منطقه باعث می شود مهمانان احساس راحتی و اعتماد به نفس است که آنها در یک سالم و حرفه ای و مراقبت از محیط زیست است.
  • ظاهر – هنگامی که مهمانان کارکنان منظمی لباس آنها به طور خودکار استراحت. ظاهر این است که بخشی از محصول; هر دو شما و رستوران در نظر گرفته خواهد شد ،
  • دانش محصول – هر کارمند در ایجاد خود را به خوبی در همه چیز به شما ارائه دهد. دانش محصول خود را افزایش می دهد اعتماد به نفس و ضروری است در سرویس مناسب.
  • Salesmanship – خوب salesmanship افزایش تجربه مشتری ارائه شده توسط مشتری توجه است.
  • رضایت مشتری – مطمئن شوید برای بررسی با یک جدول در عرض سه دقیقه از خدمت به آنها. هنگامی که شما را بررسی کنید به عقب ماندن مثبت و خاص است. سعی کنید همیشه به گرفتن چشم کسی که با راه رفتن روی میز است.
  • کار تیمی و ارتباطات – اگر مهمان نیاز به چیزی است که شما نمی توانید برای آنها پیدا کردن کسی که می تواند. وجود دارد هیچ شانسی برای خدمات مناسب و بدون ارتباط است.
  • جدول نگهداری – همیشه آگاه از آنچه در جدول به نظر می رسد; نقره, کثیف, صفحات, پاک کردن جدول به عنوان مورد نیاز همیشه کلاه ضد آدامس تنباکو و آنها را تمیز نگه دارید.
  • رفتن بالا و فراتر از آن / دلیلی برای بازگشت – همیشه در مواظب برای چیزهای کوچک است که شما می توانید انجام دهید برای مهمانان خود را به خودتان و رستوران خود را ایستادگی کردن از بقیه! متفکر و خلاق و فوق العاده!

به یاد داشته باشید: شما به فروش دو چیز را در رستوران خود را; خدمات بزرگ و یک محصول بزرگ!

مبلمان رستوران – داخلی:

داخل جداول – تجاری درجه داخل جدول مجموعه باید چیزی برای همه. مهمانان خواهد بود تا آنها راحت خواهید بود سفارش ثانیه! اجازه می دهد تا کاربران برای نشستن و استراحت و لذت بردن از تجربه ناهار خوری خود را بدون نگرانی از یک لرزان جدول به عنوان جدول پایگاه های با دوام و محکم است.

داخل صندلی – محیط داخلی رستوران صندلی و مدفوع نوار کلاسیک در عین حال مدرن و کاملا لهجه هر رستوران یا کافه. مهمانان خواهد بود خدا را شکر که آنها لذت بردن از ناهار خوری خوب در حالی که استراحت در صندلی! یک رستوران واقعا با صحبت از شهر با افسانه انتخاب! را انتخاب کنید از چوب یا فلز, قاب های موجود با چوب و یا وینیل صندلی.

Plymold غرفه صندلی – Plymold غرفه در دسترس هستند در انواع زیادی از رنگ و مواد ساخت هر یک غرفه بسیار قابل تنظیم و منحصر به فرد است. غرفه های موجود در چوب ورقه ورقه و یا وبهلسترد. چوب غرفه های ساخته شده از چوب بلوط و در دسترس هستند با اختیاری صندلی پد. کانتور و امضای ورقه ورقه غرفه یک قاب فولادی با پوشش پودر پایان ساخت آن آسان به سفارشی – وجود دارد 208 لمینیت پایان گزینه های رنگ! وبهلسترد غرفه در دسترس هستند در 295 رنگ های مختلف!

مبلمان رستوران -آزاد:

جداول در فضای باز – رستوران جداول در دسترس هستند در انواع زیادی از رنگها و مواد از جمله رزین های بازیافت پلاستیک و آلومینیوم اکریلیک فایبرگلاس و قالبگیری ملامین. را انتخاب کنید یک قالبگیری ملامین جدول طراحی شده برای, برابر, برای ذخیره سازی آسان. کمک به این سیاره توسط جفت شدن یک پلاستیک بازیافت شده میز ناهار خوری با رنگارنگ بازیافت پلاستیک صندلی ناهار خوری برای ایجاد درشت و روشن و جو است. جلو بروید و خرید جداول اضافی برای ذخیره دور برای کسانی که مشغول تعطیلات آخر هفته!

صندلی در فضای باز – با یک مجموعه بزرگ از ارتفاع بار و ناهار خوری ارتفاع صندلی در دسترس متعدد بافت پس از اتمام رنگ و مواد یکی خواهد شد بدون شک پیدا کردن کامل صندلی و مدفوع برای یک رستوران و یا کافه. را انتخاب کنید از رزین های بازیافت پلاستیک و آلومینیوم و آب و هوا حصیری بند و زنجیر ساخته شده است به مقاومت در برابر عناصر و حمایت تجاری گارانتی یکی نمی خواهد که به نگرانی در مورد ذخیره سازی این تجاری درجه صندلی و یا مدفوع در داخل اگر آب و هوا به طور ناگهانی تغییر – به سادگی آنها را به جایی که آنها هستند!

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه

اجاره اکسیژن ساز در سراسر ایران + قیمت و آموزش رایگان

به عنوان مثال میزان حجم اکسیژن تولیدی در محدوده بین ۰.۵ تا ۵ لیتر در دقیقه است که طراحان این اجازه را به کاربر داده اند که مقدار آن را به طور دقیق مشخص کنند. 4- اکسیژن با خلوص90-95% توسط ماسک یا نازل به بیمار انتقال داده می­شود. اغلب اکسیژن سازهای خانگی، از نوع ثابت […]

گیربکس داغ!!!!

گیربکس داغ!!!! بالارفتن حرارت گیربکس و روغن موجود در آن در مراحل اولیه مشکلی ایجاد نمی‌کند اما پس از چند ساعت که گیربکس به کار خود ادامه می‌دهد، دما روغن  تا حد قابل توجه افزایش می‌یابد. این گرمای زیاد  باعث فشارآمدن بر سوپاپ‌های کنترل فشار می‌شود. در مجموع افزایش دما باعث ایجاد اختلال در کار […]