شروع یک, پاستا, ساخت کسب و کار

[ad_1]

شروع یک, پاستا, ساخت کسب و کار

اولین چیزی که شما باید بدانید اگر شما در حال شروع یک, در خانه, پاستا, ساخت کسب و کار است که مراحل اساسی ساخت ماکارونی. این نوع از ماکارونی ساخته شده است از مواد تازه و دارای عمر کوتاه تر است نسبت به صورت تجاری ساخته شده و یا خشک و ماکارونی.

تولید ماکارونی بهتر است به این دلیل که صاحب کسب و کار می تواند خیاط مناسب آن را به مصرف کننده نیازها و خواسته ها از نظر شکل و اندازه و رنگ و عطر و طعم محصول به پایان رسید.

در زیر برخی از پیشنهاد گام در شروع یک, پاستا, ساخت, کسب و کار طبقه بندی: مرحله اولیه پیروی از مقررات و بازاریابی است.

مرحله اولیه

• ایجاد و کامل دستور العمل خود را که شما فکر می کنم فروش خواهد شد و خواهد آمد به همان شیوه در هر زمان شما آن آماده است. باید خانواده و دوستان خود را به آنها طعم و درخواست برای انتقادات و پیشنهادات.

• به عنوان در هر کسب و کار هنگامی که شما در حال شروع یک, در خانه, پاستا, ساخت, کسب و کار, آماده کردن یک طرح کسب و کار که شامل اهداف و کسب و کار پیش بینی است که شما تعیین کرده اند. این راهنمای شما واقعی در حال اجرا کسب و کار و به شما کمک کند ارزیابی اگر کسب و کار در حال انجام است خوب است یا نه.

• خرید مواد تشکیل دهنده خود را و لوازم مانند کیف و لوازم بسته بندی. تصمیم گیری در مورد چگونه شما قصد دارید به بسته های خود را در خانه پاستا. شما می توانید آن را بسته در فریزر-امن کیسه که در آن مصرف کنندگان می تواند مسدود کردن آن خنک آن و یا خوردن آن بلافاصله. آن را نیز می تواند آمده در کیسه های بسته. شما می توانید آنلاین به صورت فله تامین کنندگان برای این آیتم. شما قادر خواهید بود به صرفه جویی در پول و کمک به ایجاد یک حرفه ای و مداوم نگاه کنید. خود را طراحی لیبل بر روی کامپیوتر خود را و آنها را چاپ کنید و یا شما می توانید درخواست یک طراح حرفه ای برای ایجاد آنها را برای شما و سفارش برچسب های خود را به صورت فله. مطمئن شوید که شامل پخت و پز و خدمت به دستورالعمل روی برچسب.

• خرید تجهیزات است که شما در حال حاضر نیست که به تهیه دسته های بزرگ از دستور العمل های خود را خیلی سریع تر و آسان تر است.

• تعیین لیست قیمت عمده فروشی برای تمام محصولات خود را. عامل در تمام هزینه های است که شما را تحمیل در تولید شما در خانه پاستا مانند مواد تشکیل دهنده تسهیلات هزینه بسته بندی و هزینه های کارگری. این باید کشیده شود تا در یک صفحه گسترده فرم که شامل خرده فروشی و همچنین به صورت فله قیمت برای هر یک از محصول خود را. این اطلاعات مفید خواهد بود برای آینده خود فروشندگان دلیل آن را نشان می دهد اثبات سود آنها خواهد بود اگر آنها فروش خود را در خانه پاستا در فروشگاه خود را.

پیروی از مقررات

• پس شما شروع خواهد شد یک خانه پاستا کسب و کار ساخت و تولید یک محصول غذایی شما نیاز به در تماس با خود را محلی و ایالتی ادارات بهداشت به پرس و جو در مورد اجازه و مجوز مورد نیاز است.

• مطمئن شوید که شما می توانید فروش محصولات تولید شده از آشپزخانه خانه خود را از آنجا که کشورهای مختلف قوانین متفاوتی در مورد خانه محصولات غذایی است. این اطلاعات آنلاین در دسترس هستند از دولت خود را با وزارت بهداشت سایت یا شما می توانید درخواست یک کپی. سعی کنید برای بررسی در قوانین منطقه بندی محلی اگر عامل کسب و کار از خانه خود را مجاز است. به عنوان از 2010 تنها 13 متحده اجازه می دهد برداری از صفحه اصلی بر اساس کسب و کار پخت و پز و آنها عبارتند از: آلاباما, آیووا, ایندیانا, کنتاکی, مین, New Hampshire, کارولینای شمالی اوهایو و پنسیلوانیا, تنسی, ورمونت, ویرجینیا و یوتا. بنابراین مهم است که شما بررسی به این قبل از شروع کسب و کار شما.

• اکثر ایالت ها اجازه فروش خانه محصولات غذایی در بازارهای کشاورزان’ و بازارهای کک بدون لازم است دولت مجوز و بازرسی. آنها اجازه می دهد که فروش این محصولات در این مکان تنها. قبل از شروع, در خانه, پاستا, ساخت کسب و کار و تصمیم گیری برای فروش محصولات خود را در این سالن مطمئن شوید که دولت خود را ندارد و برچسب های مورد نیاز مانند این برچسب برای مثال “ساخته شده در صفحه اصلی و نه توسط بازرسی (قرار دادن دولت) وزارت کشاورزی.” برچسب باید نشان می دهد که نام محصول و مواد تشکیل دهنده است که شما استفاده می شود و بررسی کلبه قوانین دولت خود را در مورد الزامات مورد نیاز از خانه شوی.

• بسیاری از صفحه اصلی بر اساس عملیات پخت و پز هستند یا مالکیت انحصاری یا مشارکت. اگر شما برنامه ریزی برای کسب و کار خود را به عنوان یک منبع امرار معاش DBA (انجام کسب و کار به عنوان) مجوز خواهد بود بهترین مسیر اگر شما نام کسب و کار شما. به عنوان از 2011, ثبت نام هزینه بین $25 و 35 $است. DBA ثبت نام مورد نیاز نمی باشد هر چند اگر نام کسب و کار شما شامل نام قانونی خود را. دولت خود را نیز ممکن است از دیگر مواد غذایی پردازش صدور مجوز مقررات که عجیب و غریب به خود را در خانه پاستا ساخت کسب و کار.

بازاریابی

• خود را رقیب اصلی در خانه پاستا کسب و کار تجاری ماکارونی. آن را یک ایده خوب برای رقابت با این تولید کنندگان در سوپر مارکت ها و مواد غذایی به دلیل این است که سمت راست خیابان به فروش محصولات خود را. شما باید انجام دهید سنتی و سعی و آزمایش استراتژی های بازاریابی برای جذب مشتریان خود را مانند پوستر و توزیع آگهی. ایجاد کسب و کار خود و شناخته شده در جامعه خود را با دادن نمونه از غذاهای پاستا را با ماکارونی تازه و یا آنها را به صورت رایگان در گردهمایی جامعه و یا جلسات. آن را نیز خوب به سفارشی خود را ساخته شده از ماکارونی در طی این حوادث به منظور تهیه کردن به نیازهای فردی مشتریان است. اگر شما را به سالم ماکارونی, شما می توانید سعی کنید به فروش محصولات خود را در فروشگاه های بهداشت محلی.

• * * * دیگر ممکن است مکان خود را به فروش محصولات محلی بازارهای کشاورزان’ نمایشگاه صنایع دستی و بازارهای کک. بسیاری از مردم مانند طعم و مزه در محصولات مانند ماکارونی اما درست نیست که زمان برای آماده سازی آنها خود را. شما می توانید آنها را که در خانه طعم و مزه است که آنها به دنبال. در طول تعطیلات و مناسبت های خاص بسیاری از مردم عشق را به محلی و خانگی محصولات غذایی به عنوان هدیه.

• شما همچنین می توانید خود را در بازار محصولات غذایی خود را ایجاد و بروشور و کاتالوگ و لیست قیمت و ارائه محصولات خود را در رسانه های خرده فروشی است که فروش محصولات محلی. قرعه کشی یک لیست از هدف خود را به خرده فروشان در جامعه خود را با نام و اطلاعات تماس از کسی که مسئول خرید.

• سعی کنید به درخواست اگر شما محلی رستوران ایتالیایی خرید-پیش ساخته پاستا چرا که این می تواند یک سرمایه گذاری مشترک ممکن است بین شما و کسب و کار رستوران خود را.

• اینترنت نیز محل خوبی برای ویژگی های محصولات خود را در یک مقیاس ملی است. در صورت امکان شما می توانید به ساخت وب سایت خود را برای کمک به رشد کسب و کار شما.

امیدوارم که این مراحل کمک خواهد کرد که شما در شروع یک, پاستا, ساخت کسب و کار.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه

اجاره اکسیژن ساز در سراسر ایران + قیمت و آموزش رایگان

به عنوان مثال میزان حجم اکسیژن تولیدی در محدوده بین ۰.۵ تا ۵ لیتر در دقیقه است که طراحان این اجازه را به کاربر داده اند که مقدار آن را به طور دقیق مشخص کنند. 4- اکسیژن با خلوص90-95% توسط ماسک یا نازل به بیمار انتقال داده می­شود. اغلب اکسیژن سازهای خانگی، از نوع ثابت […]

گیربکس داغ!!!!

گیربکس داغ!!!! بالارفتن حرارت گیربکس و روغن موجود در آن در مراحل اولیه مشکلی ایجاد نمی‌کند اما پس از چند ساعت که گیربکس به کار خود ادامه می‌دهد، دما روغن  تا حد قابل توجه افزایش می‌یابد. این گرمای زیاد  باعث فشارآمدن بر سوپاپ‌های کنترل فشار می‌شود. در مجموع افزایش دما باعث ایجاد اختلال در کار […]